Bastu

Jag var ute i trädgården när det ringde på mobilen. när jag kollade var det grannens nummer, Nu bjuds man på fika tänkte jag, samtidigt som jag tryckte på svara knappen. Jaa, sa jag med släpig röst. Hej det är Linda, grannens dotter (det var nog första gången hon ringde mig). Kan du hjälpa mig med en sak? sade hon sådär käckt inställsamt som bara tonårsflickor kan. Ja det kan jag väl om det inte är något kriminellt.

Jo det är såhär att vi tänkte bada bastu, sade hon: och jag fattar inte hur man sätter på. Vadå sätter på, vill du ha hjälp att sätta på? Vi hade länge skojat om ett förhållande, ända sedan hon som femåring sagt att ”När jag blir stor ska jag gifta mig med dig!” Det har hon fått höra av både sina föräldrar och från mig till leda.

Nä inte nu, svarade hon. Det är så att några kompisar kommer över, mossan och farsan e väck, mer väck än vanligt. De ska vara borta några dagar, så jag har huset för mig själv. De har dragit på något hotell vid västkusten och ska fira tjugofemårig bröllopsdag. Jag var medbjuden men kände att jag nog mest skulle vara i vägen, så dom får klara sig utan mig denna gången.

Jag kommer om en stund, jag ska bara skrapa av mig den värsta smutsen, jag har varit ute och grejat hela dagen. Klarar du dig utan mig en kvart?

Jag vet vad du hållit på med idag, jag har har haft span på dig hela dan, Du får en halvtimme om du rakar dig. Jag vill ju att min fästman är presentabel när jag presenterar honom för väninnorna, retades hon.

Okej, hur rakat ska det vara, frågade jag, Hollywood eller brasilianskt?

Det räcker med ansiktet! kom det rappt i luren.

Ok**oki, jag kommer om en stund.

Sagt och gjort, nyduschad, nyrakad och med rena shorts och hawaiiskjorta gick jag över till grannen för påsättning, av bastun alltså! Ringer på dörren och väntar. Till min förvåning är det inte Linda som står på andra sidan utan hennes bästis sedan lekskolan. Hej Märta, säger jag överdrivet käckt. Hon har aldrig gillat sitt namn utan sa när hon var liten att hon hellre hetat Kalle, så alla kallade henne Kalle sedan dess.

Du, du vet att du är den ende förutom mormor som kallar mig det, eller? Ni gamlingar är för jobbiga. Fast eftersom du är så söt får du kalla mig vad du vill.

Linda ville ha hjälp med påsättningen, svarade jag för att byta ämne. De viste båda två hur förlägen jag blev när de kallade mig söt.

Vet du, sa hon hur länge du och jag har känt varandra? Vi satt och pratade om det för en stund sedan.

Vad kan det vara, du var nog tre år första gången så, närmare 12 år bör det bli, svarade jag fast jag vet mycket väl att de fyller år samma dag och att nästa kallas fyller dom bolaget.

Tokgubbe, det stämmer med att vi var tre, det var på vårat födelsedagskalas. Så det blir sjutton år nästa månad. Tänk vad tiden går, sa hon lite lillgammalt och vände sig om och skrek: Linda din fästman är här och vill sätta på!

Hej igen! sa Linda när hon dök upp. Tar du fram öl så går vi och värmer upp, bastun menar jag givetvis. Kom nu gubbe, mot badet! Ut på baksidan där spa avdelningen låg, sätt på ordentlig nu sa hon och pekade på kontrollpanelen. Och du, vet du hur man får upp värmen i tunnan med så får du gärna sätta på där också, sa hon med en skälmsk blick.

Hur många blir ni? frågade jag. Tre med dig! Vi blir inte fler förrän imorgon. Kom nu går vi upp till Kalle, hon väntar med öl och tilltugg.
När vi kom upp hade hon dukat upp med ost och korvbricka till ölen. Vad är detta sa jag, min favorit mat ska ni förföra mig?

Vi vet precis vad du gillar och inte. Vi har känt dig nästa lika länge som vi har känt våra föräldrar. Du hör till familjen. Kom nu gamling, först lite spis sedan blir det lögning sade hon och, ett nej tar vi inte. Imorgon kommer hela vår gamla klass och vi räknar med att du hjälper till, skål på dej sa hon och gav mig en flaska öl!

Det blev ett par öl och tilltugg, vi satt och pratade minnen om ditt och datt från deras uppväxt både roliga saker och sådant som de tyckte var pinsamt. Nu är nog bastun varm sa jag men, tunnan får nog vara till i morgon. Det tar för många timmar att värma den.

Väl ute i bastun klädde de av sig som den naturligaste sak i världen, jag var mer tveksam och frågade efter handduk? kom nu sluta dumma dej, vi har sett dig naken tusen gånger förut, vi har badat ihop sen vi var barn, kom nu. Det låg något i det sade sa, sagt och gjort det var bara att klä av sig.

När vi satt i bastun fortsatte vi samtalet vi hade inne i huset om ditt och datt från deras barndom. När Kalle plötsligt sa, Vem tycker du har snyggast bröst av oss?

Det vill jag inte svara på! De var båda otroligt vackra unga kvinnor, linda hade toppiga bröst och Kalles var mer runda och mjuka. Ingen hade stora. Det går ju inte att svara på en sådan fråga sade jag och rodnade. Då fnissade de tillsammans. Tihi, vi vet precis hur vi ska få dig att rodna sa de retfullt. Kom igen nu vilka är finast, annars berättar vi för fröken imorgon att du va dum sa linda.

Fröken var ett av mina ex. Deras klassföreståndare under tre år i mellanstadiet.

Då måste jag säga att jag tycker frökens är bäst. Sade jag och trodde att jag lyckats slingra mig ur fällan. Istället började de att diskutera exets bröst istället som om de var bröstexperter.

Nä nu vill jag byta ämne sa jag, Varför då? gillar du inte bröst? Det gör väl alla? Sa Linda titta här sa hon och kupade handen under kalles bröst, är de inte fina? Det tycker jag. Du skulle känna på dem. De är både mjuka och lite hårda på en gång. Inte som mina som är hårda bara.

Jag gillar dina bröst sa Kalle, kom hit så ska du få en puss.

Nu hade det pinsamma hänt att, min Petternicklas hade börjat röra sig mot taket. De gick inte flickorna förbi. Åh titta, den gillar bröst den också sa Kalle, undra hur farbrors snopp känns sa hon med en barnslig röst. Det är min farbror sa Linda med likadan röst, vi ska gifta oss när jag blir stor. Får jag känna på snoppen, så får farbror känna på min snippa sa hon. sedan fnissade de en lång stund.

När de fnissat färdigt kom de bort och satte sig på var sin sida om mig och sa. Vi vill att du har sex med oss. Vi har drömt om det sedan vi var riktigt unga. Vi har kommit på att båda två har haft erotiska fantasier om dig sedan vi kom i puberteten. Så la de varsin hand på mina lår.

Det här var inte vad jag förväntat mig stammade jag fram. hur tar vi oss ur det här nu? frågade jag förläget.

Hur sa en av dem? du har chansen att ha sex med två unga villiga tjejer, du ska väl inte missa den chansen? Vilken gubbe som helst hade gjort vad som helst för att få det sa Linda. under tiden hade Kalle gått ner från laven och stod nu på knä framför mig och tittade mig i ögonen med sin rådjursblick och sa med barnslig stämma, kan jag få lov att suga fajbjoj? sedan tog hon tag i kuken och gav den en kyss, tittade mig i ögonen öppnade munnen och tog in den. Sög den en stund samtidigt som hon inte släppte min blick. Tog ut den och sa, det var väl inte så dåligt? Du sa inte emot i alla fall det tolkar jag som ett ja!

Linda tog tag i min nu stenhårda kuk med sin ena hand la den andra bakom min nacke och gav mig en ordentlig kyss och sa, Jag vill också smaka på den men först vill jag ha en dusch och sedan går vi in i huset så ska vi fortsätta där.

Efter en välbehövlig dusch där jag tyckte det var bökigt eftersom kuken stod rakt ut och var i vägen. flickorna tramsade på som om det var världen naturligaste sak, att två unga kåta tjejer och en gubbe på snart sextio tvättade varandra både här och där. Det var mest de som stod för tvättningen.

När vi torkat oss tog de mig i varsin hand och sa. Nu ska farbrorn komma med så ska farbror få en pilsner och, sedan ska han få sitt livs bästa natt, det lovar vi.
Đăng bởi rh50
3 năm trước đây
Bình luận
Vui lòng hoặc để đăng bình luận